CM-Kaidejärjestelmä

Ota yhteyttä ›

Tyylikäs CM-kaidejärjestelmä

Alumiininen parvekekaidejärjestelmämme soveltuu erityisen hyvin Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Kaidejärjestelmän alumiiniprofiilit ovat polttomaalattuja, mikä antaa niille erinomaisen mekaanisen ja kemiallisen kestävyyden. Värivaihtoehtoina on koko laaja RAL-värikartan mukainen värivalikoima. Alumiinin polyesteripulverimaalaus soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää säänkestävyyttä sekä kellastumattomuutta UV-valossa ja lämmössä.

 

Ota yhteyttä ›

CM-parvekekaidejärjestelmän alumiiniprofiilit valmistetaan pursotustehtaassa tarkasti valvotussa prosessissa.

Profiilien alumiiniseos on tyypillisesti EN AW-6063 T5. Alumiinin luontaista korroosionkestävyyttä lisätään edelleen valituilla pintakäsittelyillä. Ennen maalausta profiilit kromatoidaan maalin tarttuvuuden ja kiinnipysyvyyden parantamiseksi, minkä jälkeen esikäsitellyt alumiiniprofiilit jauhepolttomaalataan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Pintakäsittelyksi voidaan valita myös anodisointi alumiinin oman luonnollisen värisävyn säilyttämiseksi.

Ota yhteyttä ›

Parvekekaiteet kootaan parvekekohtaisesti tehtaalla täysin valmiiksi ja kiinnitetään valmisparvekkeisiin verhouslevyineen tai laseineen ja mahdollisine koristeputkineen tms. Tällöin parvekkeiden valmistus saadaan suoritettua kaikilta osiltaan tehtaan kontrolloiduissa olosuhteissa ja siten varmistettua korkeatasoinen lopputulos myös ko. asennustöiden osalta.

Parvekkeisiin tai terasseihin voidaan haluttaessa aina asentaa myös parvekelasitus, jolloin parveke on entistä helpompi pitää lämpimänä, kuivana ja puhtaana, mahdollistaen myös tilan ympärivuotisen käytön. Näin saadaan aikaan valoisa tilaratkaisu, joka lisää asumisväljyyttä, parantaa viihtyisyyttä ja käyttömukavuutta sekä nostaa asuntojen arvoa.

Kohdekohtaisesti suunnitellut CM-parvekekaiteet soveltuvat erinomaisesti niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin. CM-kaidejärjestelmän uusimpana innovaationa ovat elegantit täysin tolpattomat lasikaiteet. 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita